Bubonja: Krupa je veliki izazov, ali mi idemo na trijumf

Strateg Mladosti o meču sa Krupom

Bubonja: Krupa je veliki izazov, ali mi idemo na trijumf

D. Vejo

Dva najveća konkurenta u borbi za prvo mjesto Prve lige Republike Srpske svoja koplja ukrštaju ovog vikenda. 

Krupa u derbi kola ulazi nakon neočekivanog remija protiv Borca na svom terenu, dok ekipa Mladosti puna samopouzdanja ulazi u meč jer su sa velikih 4:0 kao domaćini savladali Kozaru iz Gradiške. O predstojećem meču, pričao je šef struke Mladosti.

"Očekujemo jednu veoma tešku utakmicu. Krupa je tokom regularnog dijela prvenstva završila kao prvoplasirani tim na tabeli. Ovo je svakako derbi drugog kola play-offa za prvaka. Mi u ovu kao i u svaku utakmicu idemo na pobjedu. Atmosfera u timu je na zavidnom nivou nakon velike pobjede protiv Kozare. Nadamo se što bolje rezultatu ovog vikenda na gostovanju kod ekipe Krupe", kazao je za SportSport.ba trener Mladosti, Slavoljub Bubonja.

Meč drugog kola play-offa za prvaka između Krupe i Mladosti igra se sutra sa početkom od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi