Iskusni fudbaler Željezničara

Bučan: Dati ćemo sve od sebe da prednost zadržimo do kraja

Fudbaleri Željezničara u nastavku sezone BH Telecom Premijer lige braniti će lidersko mjesto, ali što je još važnije braniti će šampionsku titulu osvojenu u prošloj sezoni.

"Pauza je bila duga. Došlo smo koliko-toliko spremni. Na početku je uvijek malo naporno, ali takve su svake pripreme", rekao je iskusni veznjak Željezničara Sead Bučan.

Premijer liga odavno nije bila zanimljivija, a pet-šest ekipa skoncentrisano je u samom vrhu tabele od kojih će svaka tražiti svoju šansu i mjesto koje naredne sezone vodi u evropska takmičenja.

"Prvi pet-šest ekipa će se do kraja i boriti za titulu. Mi imamo ta dva boda prednosti, možda nisu velika prednost, ali ćemo dati sve od sebe da u preostalih jedanaest kola zadržimo tu prednost, i da na kraju budemo prvi", kazao je Bučan, te dodao:

"Ja mislim da bi iskustvo igranjem Premijer lige moglo odlučiti sve. Mi kada 'sjednemo' na prvo mjesto znamo ga zadržati do kraja, i ja se da ćemo tako i ove godine pokušati da ga zadržimo do kraja".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.