Pojačanje Čelika

Bučan: Nadam se da ćemo sezonu otvoriti pobjedom

Dino Kurbegović

Zeničani su u ljetnom prelaznom roku angažovali nekoliko igrača, ali tu se najviše izdvaja ime 34-godišnjeg Seada Bučana.

Iskusni igrač, rođen u Sarajevu nastupao je za najjače klubova u Premijer ligi, a nakon odlaska iz Željezničara dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Čelikom, tako da se u narednoj sezoni očekuje mnogo od ovog brzonog igrača, koji može nastupiti na nekoliko pozicija u ekipi.

"Prošao sam mnogo klubova u karijeri, borio sam se za titule, opstanke i svašta nešto. Sitgao sam prije pet dana u Čelik, odradio sam nekoliko treninga, žao mi je što nisam odradio pripreme s Čelikom, bio bi spremniji i mogao bi odmah pomoći ekipi, ali nadam se da ću i ja za 10-tak dana biti spreman i biti maksimalno na dispoziciji treneru. Prvi dojmovi iz Zenice su dobri, čini se da sam došao u organizovan klub, na nama je sada da startamo sa pobjedom, jer Čelik odavno nije ostvario pobjedu na startu. Na nama je da se borimo i idemo iz utakmicu u utakmicu pa ćemo vidjeti na kraju kakav ćemo rezultat postići", kazao je Bučan.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.