Bučan nakon utakmice sa Viktorijom

Bučan: Naša taktika je urodila plodom, želimo prolaz

Strijelac trećeg gola za Željezničar protiv Viktorije Plzen, Sead Bučan, zadovoljan je današnjim rezultatom protiv prvaka Češke.

Bučan je istakao da je defanzivna taktika urodila pldom, te da je poraz od 4:3 jako dobar rezultat.

"Odigrali smo jednu veoma dobru utakmicu, postavili smo se defanzivno jer smo znali da su jaka ekipa. Takva taktika je urodila plodom, dali smo tri gola, a to nisu velike ekipe uspjele da urade ovdje. Imamo dobar rezultat, imamo sedam dana da se pripremimo i da da damo sve od sebe kako bi prošli", rekao je Bučan, koji je pohvalio i navijače.

"Atmosfera je bila sjajna, vidjeli ste naše navijače. Pozivam ih da dođu na Koševo da nam pomognu da prođemo Viktoriju", dodao je Bučan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.