Veznjak Željezničara pred susret sa Plzenom

Bučan: Pokušaćemo napraviti iznenađenje

Sead Bučan, vjeruje kako ekipa Željezničara može iznenaditi Viktoriju Plzen u susretu drugog pretkola Lige prvaka.

Brznogi veznjak svjestan je jačine protivnika, ali ističe kako se neće predati bez borbe.


"Naravno da se može napraviti iznenađenje. Mi znamo kakvoj ekipi idemo, ali naravno svaka ekipa ima svoje mane. Pratili smo neke njihove utakmice, ponavljam, znamo kome idemo, znamo šta je ta ekipa napravila. Pokušaćemo ih iznenaditi", rekao je na početku razgovora Bučan.

"Atmosfera je dobra. Kad smo saznali protivnika, bilo mi je žao i krivo, jer smo dobili najtežeg protivnika, kojeg će teško biti proći. Međutim, bolje i da igramo s njima, nego da smo dobili nekog autsajdera. Mi ćemo učiniti sve da napravimo dobar rezultat".

"Jedno vrijeme sam bio bez kluba, ali sam se sa Željezničarom brzo dogovorio. Dobro smo se spremili, odigrali smo nekoliko jakih utakmica", dodao je za kraj Bučan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti