Budućnost BiH: Ko su momci sa Nestorovićevog spiska?

Budućnost BiH: Ko su momci sa Nestorovićevog spiska?

Miloš Šatara

A. Haznadarević

Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Darko Nestorović, saopštio je spisak imena igrača na koje računa u predstojećim susretima koje će naši omladinci igrati protiv U-23 selekcije SAD-a, te U-21 selekcije reprezentacije Turske. Na okupljanje koje će se dogoditi 23. marta u Vogošći, pozvano je 25 igrača, igrača na kojima ostaje budućnost bh. nacionalne selekcije i koji će malo po malo mijenjati naše najveće zvijezde predvođene velikim Edinom Džekom.

Pozicija: Defanzivni vezni

Klub: FK Kozara

Rođen u Gradišci 1995. godine, Miloš Šatara danas je jako perspektivni defanzivni vezista lokalne Kozare Gradiška za koju je prošlog ljeta potpisao profesionalni ugovor. Nije mu nepoznato ni igranje na poziciji stopera, a dres nacionalnog tima prvi put je obukao kao član U18 momčadi 2012. godine. Poziv Nestorovića će mu omogućiti da upiše prvi nastup u U21 državnom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.