Budućnost Mbappea? Leonardo je sve otkrio

PSG želi da zadrži prvu zvijezdu

Budućnost Mbappea? Leonardo je sve otkrio

E. Škorić

Sportski direktor PSG-a Leonardo govorio je o budućnosti mladog francuskog napadača Kyliana Mbappea.

Mbappe i Neymar su glavne zvijezde Parižana, no već mjesecima se povezuju s brojnim klubovima, a ponajviše s Real Madridom i Barcelonom, pa je sada Leonardo konačno govorio o tome.

"Nije bilo govora da bi mogli otići na ljeto. Obojica imaju još dvije godine ugovora i razmišljamo o tome šta bismo mogli dalje s njima. Naš cilj je da idemo naprijed", rekao je Leonardo, pa je nastavio:

"Mbappe je budućnost PSG-a i to je ono što svi žele. Idealan scenarij je obnova ugovora. On je jedan od pet najboljih igrača na svijetu. Messi i Ronaldo imaju 32 i 35 godina, Neymar ima 28, Mbappe samo 21 i želimo da ostanu dio našeg projekta".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Dodao je da će u klubu učiniti sve da ih zadrže i da bi zajedno mogli osvojiti mnoge trofeje u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi