Budžet Čelika 1.800.000 maraka
Uskoro rekonstrukcija "Bilinog polja"

Održana Skupština kluba sa „Bilinog polja“

Budžet Čelika 1.800.000 maraka

Na sjednici Skupštine Nogometnog kluba Čelik sinoć je usvojen budžet bh. premijerligaša sa „Bilinog polja“ za 2009. godinu u iznosu od 1.800.000 maraka.

„Klub je u proplog godini ostvario prihode od 1.500.000 KM. U toku su i naši završni pregovori oko potpisivanja Protokola sa Poreznom upravom Federacije BiH o izmirenju obaveza na duži period. Ove godine planiramo izvršiti rekonstrukciju krova zapadne tribine i komplentnu sanaciju travnjaka stadiona Bilino polje“, rekao je Zaim Mujezinović, direktor NK Čelik na sinoćnjoj sjednici Skupštine. 

Skupštini se, između ostalih, obratio i Marin Bloudek, šef stručnog štaba Čelika.

„Deseto mjesto na tabeli Premijer lige BiH nakon jesenje polusezone je neprimjerenim renomeu i tradiciji Čelika. U nastavku prvenstva učinićemo sve da se probijemo u gornji dio tabele. Tokom priprema dobro smo radili. Imamo dobru ekipu koja zaslužuje mjesto u vrhu bh. fudbala. Već u subotu u derbiju sa Sarajevom na Koševu demostriraćemo novi način igre, i pokušati osvojiti svca tri boda“, istakao je Bloudek.

Skupštinski delegati izabrali su i nove članove Upravnog odbora Čelika u kojem će u buduće raditi 12 osoba. U Upravu kluba izabrani su Senad Sarajlić, generalno direktor RMU „Zenica“, Josip Pojavnik, pomoćnik direktora Kazneno popravnog zavoda Zenica, Edin Beganović, vlasnik preduzeća „Agroekonomik“ i Amir Džidić, novinar BHT-a.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.