Buffon i zaručnica sele u Manchester?

Italijan mogući nasljednik Van der Saara

Buffon i zaručnica sele u Manchester?

Edmir Škorić

Italijanski mediji objavili su informaciju kako bi nasljednik Edwina van der Saara na golu Manchester Uniteda mogao biti prvi golman italijanske reprezentacije, Gianluigi Buffon.

Takvu vijest donosi Tuttosport, tvrdeći kako se Buffonova zaručnica već nalazi u Manchesteru. Alena Seredova, češki model, navodno je već razgledavala nekoliko kuća u Manchesteru i to nedaleko od škole, vjerovatno zbog njihove djece.

Čuvar mreže italijanskog Juventusa se smatra idealnim nasljednikom iskusnog holandskog golmana Edwina van der Saara koji je na izlazu svoje igračke karijere.

Žele li uistinu Buffona na svom golu, na Old Traffordu bi morali izdvojiti 20 miliona eura, te 6 miliona eura po sezoni, koliko zahtijeva talijanski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti