Buffon počeo s treninzima

Buffon počeo s treninzima

Edmir Škorić

Gianluigi Buffon, italijanski golman i čuvar mreže torinskog Juventusa, odradio je danas prvi trening s momčadi nakon operacije leđa koju je imao u julu.

Podsjetimo da je Buffon na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi odradio tek 45 minuta za Italiju, koja je ispala već u grupnoj fazi. Protiv Paragvaja je zadobio povredu leđa, pa je poslije morao i na operaciju koja ga je sa terena udaljila na oko pola godine.

Lakšem treningu vratio se i napadač Amauri koji je prije dva mjeseca zadobio ligamente koljena.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti