Buffon: Ponude Citya su bolesne

Buffon: Ponude Citya su bolesne

Gianluigi Buffon, golman Juventusa i po mnogima najbolji na svijetu, bio je i još je uvijek na meti moćnog Manchester Cityja.

Moćnog zbog novih vlasnika koji su zakoračili u klub (Abu Dhabi United Group), pa tako još uvijek stoji ponuda za Buffona od - 100 miliona eura.

- Čitao sam o ponudi koju su predstavili Juventusu za mene. 100 miliona? Pa to je neozbiljno, kao i 150 miliona za Kaku. To nije realno, pa ne živimo u svijetu naučne fantastike - rekao je Buffon i nastavio:

- Bolesne su sve te ponude, ali bolesno je i ako misle u tom klubu da oko novca mogu sagraditi uspjeh. Na sličnom putu je bio Chelsea prije nekoliko godina, ali oni su mi se činili daleko prirodniji. Ovo što pokušava napraviti Manchester City nije normalno.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.