Buffon razmišlja o odlasku iz Torina

Buffon razmišlja o odlasku iz Torina

Uz Ikera Casillasa i Petra Cecha sigurno jedan od najboljih svjetskih golmana Ginaluigi Buffon, razmišlja o odlasku iz Juventusa.

- Za Juventus me ugovor veže do 2013. godine. To je zaista puno vremena da razmislim šta želim dalje. Ljetni prelazni rok mogao bi odlučiti o mom eventualnom odlasku iz Torina. Ukoliko se Juventus dodatno pojača i bude konkurentan za naslov prvaka, onda nemam razloga da idem, ali u protivnom..., kazao je Buffon.

Buffon je u Juventus stigao još 2001. godine i od tada je nazamijenjiv na golu „stare dame“, koju nije napustio ni kada je zbog afere namiještanja rezultata prebačena u Seriju B.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.