Buffon u srijedu na operaciju

Oporavak će trajati 40 dana

Buffon u srijedu na operaciju

Adnan Beganović

Golman Juventusa i talijanske reprezentacije, Gianluigi Buffon, u srijedu će biti podvrgnut operativnom zahvatu meniskusa lijevog koljena.

Informacije koje dolaze iz Italije govore da će Buffon u srijedu na operaciju koljenja nakon koje će najvjerovatnije 40 dana biti odsutan s terena.

Sjajni talijanski golman već duže vrijeme ima problema s povredom meniskusa lijevog koljena, pa je odlučeno da nakon derbija sa Interom i odlučujućeg susreta u Ligi prvaka s Bayernom ode "pod nož". Operaciju će izvršiti doktor Flavio Quaglia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti