„Bug“ spriječio bolju intervenciju golmana Bordeauxa?

Kao na video igrici

„Bug“ spriječio bolju intervenciju golmana Bordeauxa?

Gotovo nesvakidašnja situacija u fudbalu desila se i sinoćnjem meču francuskog prvenstva u kojem je PSG kao gost sa 2:0 savladao Bordeaux. 

„Sveci“ su od 30. minute vodili golom Matuidija, da bi u 64. Lucas Moura udvostručio vodstvo gostujećeg tima, ali na kakav način to je posebna priča.

Naime, na sjajan pas između  dvojice igrača Bordeauxa odlično je utrčao Brazilac, izbjegao je ofsajd zamku i kada je očekivao duel sa golmanom Cédricom Carrassom, čuvar mreže istrčao je očekujući da će Moura uposliti Zlatana Ibrahimovića, dok je ovaj lagano pospremio loptu u bliži ugao Cédric Carrassovog gola.

Sve je izgledao kao „bug“ na video igrici, potez Carrasoa jednostavno je nemoguće objasniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti