Bugari i dalje šokirani

Predsjednik Levskog najavio velike promjene

Bugari i dalje šokirani

A. Haznadarević

Velika pobjeda FK Sarajeva i eliminacija ekonomski nebrojeno puta jačeg protivnika jako su teško pali svim Bugarima, a toga je svjestan i predsjednik Levskog koji smatra da se tako nešto jednostavno nije smjelo dogoditi.

Levski je momčad koja ima puno bolje uslove za treniranje i igru od našeg kluba, najviše zbog toga je bugarska javnost u čudu, jer je sinoć njihova momčad izgledala kao neki nižerazredni tim naspram Jovićevih izabranika, te tokom cijelog meča nisu uspjeli opasnije zaprijetiti Adilovićevom golu, ako izuzmemo pogodak koji je postignut iz jedanesterca.

"Ovo nam se naprosto nije smjelo dogoditi", kazao je predsjednik Levskog Ivo Tonev, te dodao:

"Mislim da nijedan klub u Bugarskoj nema uvjete kakve mi imamo", razočaran je prvi čovjek Bugarskog kluba, koji je najavio velike promjene u klubu, a ko će snositi glavne sankcije za eliminaciju, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.