Bugari u strahu od Hordi Zla

200 besplatnih ulaznica za navijače

Bugari u strahu od Hordi Zla

M. Skaka

"Čak 1.000 huligana, takozvanih Hordi Zla pohodiće stadion Georgi Asparuhov da bi podržali svoj FK Sarajevo u meču protiv Levskog u četvrtak.", piše danas bugarska novina Standart.

U najavi utakmice 2. pretkola Evropske lige, bugarski mediji ni malo lijepim epitetima opisali su navijače Sarajeva koje u velikom broju očekuju u Sofiji.

Prema pisanju Standarta, uprava FK Sarajevo ogradila se od Hordi Zla i stavila do znanja da neće snositi odgovornost za ono što navijači budu radili, te izrazila nadu da su kolege iz Levskog obezbijedili dovoljno snažne policijske snage koje će obezbjeđivati utakmicu.

"Horde Zla poznati su još od sredine '80-tih kada su terorizirali navijače ostalih klubova širom bivše Jugoslavije.", opisuje Standart navijače Sarajeva.

Razmijenjeno 200 besplatnih ulaznica

"Mi ćemo obezbijediti ulaznice za ove momke.", rekao je mirno Konstantin Bazhdekov član uprave Levskog, te naveo da je dogovorena razmjena u kojoj je za navijače Sarajeva obezbijeđeno 200 besplatnih ulaznica. Na drugoj strani, i navijači Levskog dobiće besplatne ulaznice.

"Daćemo besplatne ulaznice našim navijačima koji organizuju put na revanš utakmicu. Izuzev ovih besplatnih ulaznica, nemam nikakve informacije u cijenama za taj susret.", dodao je on.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti