Bugarska otkazuje meč sa Srbijom

Nakon incidenata u Genovi

Bugarska otkazuje meč sa Srbijom

Nakon nemilih scena i navijačkih incidenata tokom susreta između Italije i Srbije, Fudblaski savez Bugarske najvjerovatnije će otkazati prijateljski susret sa Srbijom.

Srbijanski huligani prekinuli su susret kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo koji su u Genovi trebali igrati Italija i Srbija, a Bugari će zbog toga najvjerovatnije otkazati za 17. novembar zakazani prijateljski susret sa Srbijom.

"Mala je vjerovatnoća da se to desi, ali postoji i ta mogućnost, tako da se u ovoj fazi odričemo utakmice sa Srbijom", saopštio je Fudbalski savez Bugarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije