Bukva: Izbor treba postati tradicionalan

Direktor KK Bosna ASA BHT o "Idolu nacije"

Bukva: Izbor treba postati tradicionalan

Direktor aktuelnog košarkaškog prvaka Bosne i Hercegovine Bosna ASA BH Telecom Admir Bukva također se nalazio među brojnim zvanicama na manifestaciji dodjele nagrade za najboljeg fudbalera države u organizaciji SportSport.ba.

Osim brojnih fudbalera, fudbalskih trenera i stručnjaka, svoje su mjesto na izboru „Idola nacije“ našli predstavnici i drugih sportova, među njima i dirketor KK Bosna ASA BH Telecom Admir Bukva, koji nije štedio riječi hvale za najčitaniji sportski portal u BiH i ono što je SportSport.ba uradio u organizaciji za dodjelu nagrade najboljem fudbaleru Bosne i Hercegovine.

-    S obzirom da SportSport.ba postoji poprilično kratko na medijskoj karti Bosne i Hercegovine, djeluje fascinantno sve ovo što su ljudi iz te medijske kuće napravili. Ideja o proglašenju najboljeg fudbalera BiH je sjajna, što je uostalom potvrdila i večerašnja manifestacija“, kazao je Bukva.

Direktor aktuelnog košarkaškog prvaka države se nada kako se neće stati samo na ovome.

- Smatram da ovo proglašenje najboljeg fudbalera treba postati tradicionalno i da se treba održavati svake godine, jer je ovo prava stvar za promociju sporta i sportista“, rekao je Bukva, te se složio kako ne bi bilo loše da u nekoj skorijoj budućnosti gledamo i uručenje nagrade i najboljem košarkašu Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.