Bukvić: Želimo se revanširati za prvi meč i visok poraz u Kaknju
Golman ekipe iz Kaknja vjeruje da njegov tim može do povoljnog rezultata na Tušnju

Golman Mladosti Doboj Kakanj pred meč protiv Tuzla Citya

Bukvić: Želimo se revanširati za prvi meč i visok poraz u Kaknju

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja sutra će u okviru 15.kola Premijer lige BiH gostovati kod Tuzla Citya.

Izabranici Nemanje Miljanovića trenutno zauzimaju deveto mjesto sa 16 bodova i od zone ispadanja su udaljeni osam bodova.

Sutra će Mladost pokušati iznenaditi Tuzla City, ali se pokušati i revanširati za poraz u prvoj utakmici, kada je ekipa iz Tuzle u Kaknju slavila rezultatom 5:2.

Semir Bukvić golman Mladosti ove sezone je neprikosnovena jedinica u ovom premijerligašu, a na četiri utakmice u dosadašnjih 14.kola uspio je sačuvati mrežu netaknutom.

Sutra očekuje tešku utakmicu protiv ekipe koja ima cilj da bude u samom vrhu tabele.

«Tuzla City je veoma kvalitetna ekipa, imaju širok roster i sigurno da nas čeka teška utakmica. Mi smo u prvoj utakmici u Kaknju izgubili možda i previsokim rezultatom, kaznili su svaku našu grešku, ali se nadam sutra totalno drugačijem meču. Imamo motiv da odigramo dobru utakmicu i pokušamo ostati neporaženi» ističe Bukvić.

Dvojica igrača imaju probleme s povredama, ali vjeruje da će jedan od njih biti na raspolaganju za utakmicu.

«Čerimagić je od ranije povrijeđen, tu još ima Dedić, koji ima probleme s koljenom. Nadam se da će on makar biti u konkurenciji za utakmicu jer je veoma važna i bitna karika za naš tim. Mi smo imali velike probleme na početku prvenstva, znate za veliki broj zaraženih, sada na svome kontu imamo 16 bodova, to vjerujem da nije niko očekivao. Idemo dalje, pokušat ćemo u Tuzli izvući dobar rezultat i na pravi način najaviti duel protiv Željezničara na domaćem terenu», kazao je za SportSport.ba Semir Bukvić čuvar mreže kluba iz Doboja kod Kaknja.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MLADOST
Tako je Semire, motiv imamo i samo jako tokom čitave utakmice.
1 2
Brazuka
Ne lupaj. Dok vam onaj zukic dovodi igrace i određuje ko igra nema tu kluba. zalosno
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi