Bulut: Arda ostaje u Galati do kraja sezone

Bulut: Arda ostaje u Galati do kraja sezone

Veznjak Galatasaraya, Turan Arda ranije je isticao kako bi volio preseliti u Liverpool, a na ljeto bi ga već mogli gledati na Anfieldu.

Ardin menadžer, Ahmet Bulut rekao je kako Galatasaray ne želi prodati veznjaka u januraskom prelaznom roku. No, to bi se moglo dogoditi na ljeto.

"Naravno, ima puno zainteresovanih klubova iz Premier lige i Španije, ali klub ne želi prodati Ardu u ovom trenutku", rekao je Bulut, dodavši:

"On ima još dvije godine ugovora. Sigurno će ostati do kraja sezone ovdje, a poslije ćemo vidjeti šta dalje".

Za turskog playmakera su interesovanje pokazali još Arsenal, Chelsea i Tottenham. No, njegova želja je obući dres Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije