"Bundesliga je bolja od španske i engleske"

Prema mišljenju Thomasa Mullera

"Bundesliga je bolja od španske i engleske"

Ofanzivac minhenskog Bayerna, Thomas Muller, smatra da je Bundesliga kvalitetnije takmičenje od španske Primere i engleskog Premiershipa.

Napadač bavarske ekipe vjeruje da Bundesliga ima mnogo veću širinu od španske i engleske lige, te da postoji više timova koji se bore za vrh.

"Za mene je Bundesliga jače takmičenje od engleskog i španskog prvenstva. U Njemačkoj je konkurencija veća, više timova se bori za sami vrh. U Španiji postoje samo dva jaka tima, a u Engleskoj postoje četiri glavna favorita", rekao je Muller, dodavši:

"U Bundesligi ima mnogo jakih timova i svako može pobijediti u svakoj utakmici. Po mom mišljenju, njemačko prvenstvo je više balansirano od ostalih."

Njemačka, Engleska i Španija će u nokaut fazi imati po dva predstavnika, dok će Italiju predstavljati tri momčadi: Inter, Milan i Napoli.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.