Bunić: U Janju po tri boda

Fudbaler Kozare pred nastavak sezone

Bunić: U Janju po tri boda

D. Vejo

Do prve utakmice u proljećnom dijelu sezone Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Kozare iz Gradiške broje sitno.

Za prvog protivnika u nastavku imat će ekipu Podrinja, tim koji se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli, te svakako da zaslužuje ogroman respekt.

To dobro znaju i Gradiščanci, koji uprkos svemu, na gostovanje u Janju ne idu sa bijelom zastavom u ruci.

"Iza sebe imamo dobar pripremni period. Dobro smo se spremali za nastavak prvenstva. Trener Stojnić je tokom ovih priprema, treninga ali i utakmica, ukazao na greške koje moramo ispravljati. Psihički i fizički smo spremni za tu utakmicu, kao i za sve koje nam predstoje, a gdje neće biti niti malo lako. Želimo da već od ovog vikenda upišemo tri boda, i tako puni samopouzdanja nastavimo koračati kroz dalji tok prvenstva", naglasio je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Neven Bunić.

Utakmica 17. kola Prve lige Republike Srpske između Podrinja i Kozare igra se u subotu sa početkom od 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi