Bunić: U Obarsku ne idemo formalno

Prva liga RS, play-off

Bunić: U Obarsku ne idemo formalno

D. Vejo

Nakon regularnog dijela prvenstva Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Kozare iz Gradiške okreću se play-offu. Prvi susret igraju u gostima protiv ekipe Mladosti iz Velike Obarske.

Izabranici Velimira Stojnića ostvarili su svoj cilj. Obezbjedili su mjesto u prvih šest ekipa. Prva prepreka u play-offu je ekipa Mladosti koja je kao drugoplasirani tim završila regularni dio prvenstva. O predstojećem meču pričao je vezni igrač crveno-bijelih.

"U Obarsku idemo da se nadigravamo i da ostvarimo što bolji rezultat. Ne igramo pod pritiskom, rasterećeni smo što je najbitnije. Ne idemo formalno na gostovanje nego idemo da damo sve od sebe i pokažemo se u najboljem izdanju kao jedna od najmlađih ekipa u prvenstvu", kazao je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Neven Bunić.

Utakmica između Mladosti i Kozare igra se predstojećeg vikenda u Velikoj Obarskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi