Bunić: Zasluženo smo slavili, bili smo bolji tim

Strijelac dva gola za Kozaru protiv Slavije

Bunić: Zasluženo smo slavili, bili smo bolji tim

D. Vejo

Velimir Stojnić i njegovi izabranici jučer su odigrali jedan sjajan meč u Istočnom Sarajevu, gdje su domaćina Slaviju porazili s 1:3.

Raspucani su bili Glišić i mladi Bunić koji nisu imali milosti prema plavo-bijelima. 

"Dali smo odmah u prvoj minuti gol, te dobro otvorili utakmicu. Nakon toga smo malo pali koncentracijom, pa smo iz vlastite greške primili gol. U drugom poluvremenu smo krenuli ofanzivnije, te postigli dva pogotka i na kraju zasluženo slavili. Drago mi je zbog dva gola što sam postigao, ali prije svega drago mi je što osvojili tri boda", ističe za SportSport.ba napadač Kozare, Neven Bunić.

Vrijedno pomena jeste i to, da su ove dvije ekipe prvi meč odigrale bez pobjednika, u Gradišci je bilo 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi