Bunoza: Nisam se odrekao hrvatskog dresa

Njegova želja su Vatreni

Bunoza: Nisam se odrekao hrvatskog dresa

A. Beganović

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji sa dosta uspjeha nastupa za poljsku Wislu, Gordan Bunoza, nije se odrekao hrvatskog nacionalnog dresa.

Potencijalni bosanskohercegovački reprezentativac ne krije da želi nositi hrvatski nacionalni dres.

Iako su mu nastupi u našoj mlčdoj reprezentaciji pomogli da iz Karlovca napravi transfer u Wislu i iako ga je selektor Zmajeva, Safet Sušić, jednom zvao na okupljanje, Bunozina najveća želja je kockasti dres.

"Nisam se odrekao Hrvatske, za koju imam pravo igrati jer za Bosnu i Hercegovinu nisam bio u zapisniku A - selekcije. Pa ako me Slaven Bilić zamjeti, tu sam", rekao je Bunoza za Sportske novosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.