Bunoza zvanično predstavljen u italijanskoj Pescari

Bivši mladi reprezentativac BiH

Bunoza zvanično predstavljen u italijanskoj Pescari

Italijanski drugoligaš Delfino Pescara na press konferenciji i zvanično je predstavio bosanskohercegovačkog internacionalca Gordana Bunozu koji je zadužio dres s brojem 21. 

U redove ovog tima Bunoza je dospio iz poljske Wisle Krakow, a sa Pescarom potpisao je jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produženja na još dvije godine. 

Inače, Bunoza je 2010. godine našao svoje mjesto i na spisku selektora Sušića za utakmice protiv Luksemburga i Francuske, ali priliku u našem nacionalnom timu nije dobio. Kasnije su ga i povrede udaljile sa Sušićevog radara. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.