Buonanotte doživio saobraćajnu nesreću

Argentina Apertura

Buonanotte doživio saobraćajnu nesreću

Jedan od najboljihmladih igrača svijeta Diego Buonanotte izazvao je saobraćajnu nesreću u kojoj su poginula trojica njegovih prijatelja, a on je doživio povrede zbog kojih je smješten u bolnicu u San Martinu.

Nesreća se dogodila sinoć u mjestu Teodelina nedaleko od Santa Fea u Argentini. Automobilom Peugeot 306 je upravljao mladi napadač River Platea koji je izgubio kontrolu nad vozilom koje se zakucalo u jedno drvo pored puta.

Nakon nesreće trojica njegovih prijatelja Gerardo Sune, Alexis Fulcheri i Emanuel Melo su podlegli ozljedama, dok je Buonanotte prevezen u bolnicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.