Burazor: Dok god postoji nada mi ćemo se boriti

Rudar dočekuje Borac

Burazor: Dok god postoji nada mi ćemo se boriti

D. Vejo

Fudbaleri Rudara će u okviru 26. kola Premijer lige BiH na svom terenu u Prijedoru dočekati ekipu Borca kojem je pobjeda neophodna kako bi nastavili trku u borbi za opstanak.

U meč protiv Banjalučana, igrači Rudara ulaze nakon remija u Istočnom Sarajevu protiv Slavije u prošlom kolu (0:0). 

"Nama su šanse za opstanak svedene na minimum. Ali, sigurno da dok god postoji imalo nade, mi ćemo se boriti. Nećemo odustati. Narednog vikenda očekuje nas derbi, dolazi nam Borac. Sigurno da ćemo dati sve od sebe kako bi obradovali naše navijače sa tri boda. Nakon remija u Istočnom Sarajevu sigurno da puni samopouzdanja ulazimo u naredni meč", rekao je za SportSport.ba bek Rudara, Bojan Burazor.

Rudar se trenutno nalazi na 14. poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije