Burazor: Uz maksimalno zalaganje možemo do tri boda

Rudar dočekuje Drinu Zvornik

Burazor: Uz maksimalno zalaganje možemo do tri boda

D. Vejo

Fudbaleri Rudara iz Prijedora u petom će kolu šampionata Srpske na svom terenu dočekati ekipu Drine iz Zvornika.

Ovo će svakako biti derbi kola, imajući u obzir da se radi o prošlogodišnjim premijerligašima. U ovaj meč, Prijedorčani ulaze nakon trijumfa protiv Sutjeske u Foči, s toga svoje viđenje predstojeće utakmice kazao je jedan od najboljih pojedinaca u Rudaru.

"U goste nam dolazi ekipa koja ima dobre pojedince. Tokom čitave sedmice vrijedno smo radili i spremali se za ovu utakmicu. Sigurno da se mi pitamo o svemu na našem terenu, te nakon tri vezane pobjede i sutra očekujemo uz maksimalan pristup svih igrača i podršku naših navijača da ćemo upisati još jednu pobjedu koja će biti od izuzetne važnosti za nas", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Rudara, Bojan Burazor.

Burazor je do sada bio nosilac ekipe. Svojim golovima ali i asistencijama jedan je od najzaslužnijih za pozitivan skor Prijedorčana.

Utakmica između Rudara i Drine igra se sutra od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije