Busquets: Ne igramo protiv Ibrahimovića

Busquets: Ne igramo protiv Ibrahimovića

Vezni igrač Barcelone Sergio Busquets napominje kako njegova ekipa sutra u Ligi prvaka igra protiv Milana, a ne Zlatana Ibrahimovića.

Ibrahimović je bio član Barcelone, koju je napustio u ljeto 2010. godine, nakon što se nije slagao sa trenerom Katalonaca Pepom Guardiolom.

Od tada, Ibrahimović je u nekoliko navrata javno prozvao Barcelonu, a pogotovo svog bivšeg trenera Guardiolu, kojeg je u svojoj autobiografiji nazvao kukavicom.

"Naše su misli usmjerene prema Milanu, a ne prema nekom igraču. Sutra Barcelona igra protiv Milana, a ne protiv Ibrahimovića. Idemo u Italiju da pobijedimo, jer bi nam pobjeda na San Siru donijela prvo mjesto, ali i podigla samopouzdanje", rekao je Busquets.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.