Busquets: Nedostaje nam Tito Vilanova

Fudbaler Barce o Vilanovi i Ligi prvaka

Busquets: Nedostaje nam Tito Vilanova

Midhat Šljivak

Veznjak Barcelone Sergio Busquets smatra da su slabiji rezultati njegovog kluba u posljednje vrijeme posljedica izostanka prvog trenera Tita Vilanove.

Vilanova se trenutno nalazi u New Yorku na tretmanima nakon operacije parotidne žlijezde, a Barca pod vodstvom Jordija Roure igra jako loše, a Busquets smatra da je to zbog izostanka prvog trenera.

"Naravno da nam nedostaje. Njegov je izostanak je jako težak za nas. Morat ćemo dati sve od sebe kako bismo se izvukli iz ovoga. Međutim, ono što je najvažnije kod Tita je njegovo zdravlje", rekao je Busquets.

Španski reprezentativac vjeruje i kako će njegov tima uspjeti nadoknadi dva gola zaostatka u duelu protiv Milana u Ligi prvaka.

"Igrači vjeruju u povratak  protiv Milana. Uvijek će biti teških trenutaka, a u posljednje vrijeme smo izgubili od dva velika tima. Odlučni smo da se vratimo na pravi put i imamo ono što je potrebno da pobijedimo Milan. Možda nam malo nedostaje svježine da bismo se popravili, ali pobjeđivat ćemo u utakmicama", dodao je Busquets.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.