Busquets: Ovo je povijesni dan za nas

Busquets: Ovo je povijesni dan za nas

Edmir Škorić

Barcelona je sinoć u toliko najavljivanom El Clasicu naprosto razbila Real Madrid (5:0) i tako preuzela vrh španskog prvenstva.

Čitava momčad Barcelone sinoć je briljirala, baš kao i 22-godišnji Sergio Busquets koji je u veznom redu uspješno prekidao sve napade gostiju iz Madrida.

"Ovo je bio povijesni dan za na i konačan rezultat došao je kao nagrada naše velike predstave. Bila je to potpuna utakmica čitave momčadi", rekao je Busquets, potom odgovorivši kako je nemoguće izdvojiti pojedinca iz redova Blaugrane.

"Nemoguće je izdvojiti jednog igrača, jer svih 11 bili su odlični. Formirali smo kompaktan stil nogometa i to dosta otežava našim protivnicima u namjeri da nas pobijede".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.