Busquets: Zaslužili smo više od remija

Busquets: Zaslužili smo više od remija

Veznjak Barcelone, Sergio Busquets, smatra da je njegova ekipa zaslužila pobjedu u gradskom derbiju protiv Espanyola.

"Na kraju prvog poluvremena smo se našli u ozbiljnim problemima, jer je Espanyol imao bolje šanse. U drugom poluvremenu smo bili mnogo bolji, ali oni su uspjeli doći do remija. Zaslužili smo više, ali sada je gotovo i ne možemo ništa uraditi", rekao je Busquets.

Barcelona se trenutno nalazi na drugom mjestu u Primeri, a poslije remija sa Espanyolom zaostaju pet bodova za madridskim Realom. Ipak, Busquets ne smatra da je utrka za titulu gotova, jer je preostalo mnogo utakmica do kraja sezone.

"Ostalo je još mnogo utakmica u Primeri. Naravno, uvijek je bolje biti na prvom mjestu, ali nama ostaje da se borimo do kraja", zaključio je Busquets.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.