Butragueno: Borussia je slabija nego lani, ali i dalje jaka

Sportski direktor Real Madrida uvjeren u pobjedu

Butragueno: Borussia je slabija nego lani, ali i dalje jaka

Sportski direktor Real Madrida Emilio Butragueno vjeruje u prolazak svoje ekipe u polufinale Lige prvaka, ali smatra da je Borussia izuzetno jaka ekipa. 

Borussia je prošle godine zaustavila Real u polufinalu, pa je sada došlo vrijeme za osvetu. Međutim, Butragueno poziva na oprez i smatra da je Borussia i dalje jaka ekipa iako ne toliko kao prošle godine. 

"Borussia nije ista ekipa od prošle godine, ali su i dalje opasni, pa Real mora da bude oprezan. Međutim, smatram da će Real biti spreman za taj dvomeč, jer je protiv Borussije igrao prošle godine", kazao je Butragueno.

Real će u prvoj utakmici biti domaćin 1. ili 2. aprila, dok se revanš meč igra sedam dana kasnije u Dortmundu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.