Cabanas novi član Sunderlanda

Premiership

Cabanas novi član Sunderlanda

Sunderland je do kraja sezone posudio od meksićke Americe najboljeg strijelca meksičke lige Salvadora Cabanasa, reprezentativca Paragvaja koji predstavlja jednu od najvećih zvijezda latinoameričkog nogometa.

29-godišnji napadač u Sunderland dolazi na posudbu do kraja ove sezone, ali u klubu ističu da će pokušati uvjeriti čelnike Americe da ga prodaju, ali biće jako teško.

Pored Cabanasa u konkurenciji za napadača Sunderlanda bili su još Kevin Kuranyi i Kenwyne Jones, ali se Steve Bruce odlučio za paragvajskog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.