Cabanas ranjen u glavu
Cabanas iza sebe ima sjajnu karijeru

Paragvajski reprezentativac u teškom stanju

Cabanas ranjen u glavu

Prema informacijama koje dolaze iz Meksika  jedan od najboljih igrača meksičke lige Salvador Cabanas nalazi se u teškom stanju nakon što je jutros povrijeđen u glavu u pucnjavi u jednom baru.

Napadač Americe se u baru nalazio s nekoliko prijatelja i djevojkom i u jednom trenutku je došlo do tučnjave u kojoj je učestvovao i paragvajski reprezentativac.

Odmah nakon ranjavanja Cabanas je prebačen u bolnicu u Los Angelesu gdje mu se ljekari, prema informacijama meksičkih medija, bore za život.

Gradonačelnik Mexico Cityja Miguel Angel Mancera je izjavio da su dvije osobe koje su učestvovale u pucnjavi uhapšene i nalaze se u pritvoru.

Cabanas je jedan od najboljih igrača i strijelaca latinoameričkog nogometa, standardni je reprezentativac Paragvaja s kojim je trebao igrati na SP u Južnoj Africi.

Nedavno je trebao postati novi član Sunderlanda, ali je zapelo oko odštete. Cabanas je i ranije znao zoru dočekati u meksičkim barovima, a to je jedan od razloga zašto mu je propalo nekoliko transfera u velike evropske klubove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti