Cacau pred debijem za "Elf"

Cacau pred debijem za "Elf"

A. Beganović
Teme:

Selektor njemačke fudbalske reprezentacije Joacim Low danas je potvrdio da se brazilski internacionalac iz Stuttgarta, Cacau, nalazi na proširenom spisku kandidata za azijsku turneju. 

Cacau je rođen prije 28 godina u Santo Andreu, a njemačko državljanstvo dobio je u februaru ove godine, te time stekao pravo nastupa za «Elf».

Joacim Low uvrstio je Cacaua na širi popis reprezentativaca za azijsku turneju, na kojoj će Nijemci odigrati dva susreta, i to 29. maja u Šangaju sa Kinom, a 2. juna u Dubaiju protiv domaćih Ujedinenih Arapskih Emirata.

"Nismo još definitivno sastavili popis, ali mogu vam otkriti da će na njemu biti dva Stuttgartova igrača: Christian Trasch i Cacau", rekao je Low za današnje izdanje Bilda.


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.