Cacau zadovoljan rezultatom

Strijelac jedinog gola za Stuttgart

Cacau zadovoljan rezultatom

E. Škorić
Teme:

Heroj Stuttgartovih navijača u posljednja četiri dana sigurno je brazilski Nijemac Cacau, koji je najprije postigao Koelnu četiri gola, a potom jedan i Barceloni.

Cacau je savladao Valdesa glavom, nakon što je nadskočio gostujućeg kapitena Puyola. Taj pogodak će puno značiti Švabama pred uzvrat na Nou Campu. Cacau je u subotu protiv Koelna u gostujućoj pobjedi (1:5) postigao čak četiri gola.

"Smatram ovo veoma dobrim rezultatom. Nadali smo se da nećemo primiti taj pogodak, ali svakako smo još uvijek u igri sa ovakvim rezultatom. Stvarno sam zadovoljan. Bio sam spreman za ovu utakmicu i nadam se da ću biti spreman i za tri sedmice", kazao je Cacau.

Podsjetimo, Cacau je bio u zaboravu u momčadi Stuttgarta, no konačno je proradio protiv Stuttgarta, a gol koji je postigao Barceloni će ga sasvim sigurno "gurnuti" u prve planove trenera Christiana Grossa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.