Caceres pojačava odbranu Juventusa?

Prinova Stare dame

Caceres pojačava odbranu Juventusa?

E. Škorić

"Stara dama" u potrazi je za igračem koji će dodatno pojačati zadnju liniju, a čini se kako bi nova prinova mogao postati Urugvajac iz redova Barcelone Martin Caceres.

"Uradit ćemo sve što je u našoj moći da posudimo braniča Caceresa iz Barcelone. On je odičan igrač, mlad, jak i odlučan. Bio bi koristan na našem spisku igrača", istakao je administrator Juventusa Jean Claude Blanc za Corriere dello Sport.

Mladi 22-godišnji štoper je prošlo ljeto stigao u Barcelonu iz Villarreala za 16,5 miliona eura, no sakupio je svega 12 ligaških nastupa u protekloj sezoni. Ugovorom za katalonski tim vezan je sve do 2012. godine.

"Da budem iskren, Gorsso nas ne zanima. On je pod ugovorom do juna 2012. godine i više nije slobodan kao što je bio Fabio Cannavaro. Ne mislite li da je to dobra investicija, potpisati 32-godišnjaka koji ima otkupnu klauzulu", završio je Blanc.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti