Caceres se vraća na velika vrata?

Želi ga Lazio

Caceres se vraća na velika vrata?

E. Čaušević

Urgvajski defanzivac Martin Caceres nakon svega šest mjeseci mogao bi napustiti Veronu, ali će prema svemu sudeći ostati u Italiji.

Caceres je u Veronu stigao početkom ove sezone kao slobodan igrač nakon što je napustio Southampton. Ovaj 30-godišnji defanzivac je postigao čak tri gola u 13 utakmica i na sebe je ponovo skrenuo pažnju vodećih ekipa na Apeninima.

Prema pisanju italijanskih medija interes za ovog igrača pokazao je Lazio koji će pokušati već u januaru da ga dovede na Olimpico. Caceres u ugovoru ima otkupnu klauzulu od pet miliona eura i to ne bi trebao biti problem za Lazio.

Caceres je u svojoj karijeri promijenio mnoge klubove, a između ostalog, igrao je za Barcelonu, Juventus, Sevillu i Villarreal. U dresu Urugvaja odigrao je 75 utakmica i postigao je četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi