Caceres zbog povrede odsutan najmanje mjesec dana

Stradalo koljeno

Caceres zbog povrede odsutan najmanje mjesec dana

Defanzivac Juventusa Martin Caceres povrijedio se na utakmici reprezentacije Urugvaja, pa će sa terena odsustvovati namjanje mjesec dana.

Caceres je povrijedio koljeno, a u narednim danima bit će podvrgnut operacionom zahvatu na meniskusu koljena desne noge.

Urugvaj je u sklopu kvalifikacija za Mundijal južnoameričke zone u Limi sa 2:1 savladao Peru, a Caceres je igru morao napustiti u 81. minutu.

Urugvaj se nalazi na petom mjestu južnoameričke zone kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa 19 bodova, a večeras će na svom terenu ugostiti Kolumbiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.