Čačić: Ovakav poraz od Porta ne boli

Dinamo namučio Porto

Čačić: Ovakav poraz od Porta ne boli

A. Haznadarević

Trener zagrebačkog Dinama Ante Čačić nije bio nezadovoljan nakon poraza od Porta na Maksimiru, s obzirom na to da im je u goste došla daleko kvalitetnija momčad, koja se prilično namučila da odnese sva tri boda.

"Porto je pokazao da je kvalitetnija momčad od nas, što smo mi znali. Prvo poluvrijeme je dobro izgledalo, šteta što smo na kraju primili gol. U drugom dijelu smo imali situacije iz kojih smo mogli doći do izjednačenja", kazao je Čačić, dodavši: 

 

"Ovaj poraz ne boli. Veseli me što se momčad nije raspala. Imamo glavu i rep, lopta brzo ide, jaki smo jedan na jedan. Ali ipak otvaranje Lige prvaka na Maksimiru nije najbolje kad se izgubi", smatra trener Dinama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije