Objavili fotografije na Twitteru: Cadiz gospodskim potezom oduševio navijače Barcelone

Ostavili sve kako su i zatekli

Objavili fotografije na Twitteru: Cadiz gospodskim potezom oduševio navijače Barcelone

E. Čaušević

Cadiz je danas napravio veliko iznenađenje jer je uspio osvojiti bod na gostovanju kod Barcelone.

Barcelona je imala vodstvo u današnjoj utakmici sve do 89. minuti kada su gosti izborili penal nakon greške Lengleta, a siguran s bijele tačke za 1:1 bio je Fernandez.

Nakon utakmice Cadiz je na zvaničnom Twitter profilu objavio fotografije koje su oduševile navijače Barcelone.

Oni su se zahvalili Kataloncima na gostoprimstvu, te su u potpunosti očistili svlačionici prije polaska kući. Cadiz je tako gospodskim potezom dobio velike pohvale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zahvaljujemo se Barceloni na sjajnom gostoprimstvu i ponašanju. Odlazimo s Camp Noua nakon što smo dali sve od sebe na terenu. Želimo vam mnogo sreće u ostatku sezone", poručili su iz Cadiza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rigel
Bas jel ih odusevio? Boli navijace barce qrac kakvu su svlacionicu ostavili. Oni slagirani naslovi ovih kvazi novinara... sve vam se svodi na to ko je koga odusevio. I ti se nazivas novinarom? Jadan nebio, napisi kakav kriticki osvrt, kolumnu, tekst, nesto... Ili vam je svima na ovom portalu domet dileta i ostale sisulje i guzare.
5 2
MethodMan
Furaju se nw zelju
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi