Caen preokretom do bodova protiv Marseillea

Francuska liga, 27. kolo

Caen preokretom do bodova protiv Marseillea

Marseille je u sklopu 27. kola francuskog prvenstva na domaćem terenu poražen od Caena. 

Rezultat na kraju susreta glasio je 3:2, a Marseille je već u drugoj minuti mogao doći do prednosti. Nakon dosuđenog jedanaesterca s bijele tačke najbolje se nije snašao Batshuayi, ali u 45. minuti njegovu grešku ispravio je Ayew koji je pogodio za 1:0. 

Prednost domaćeg tima u 64. minuti udvostručio je Gignac, da bi u nastavku susreta Caen golovima Seube, Sale i Benezena preokrenuo na 3:2, što je ujedno bio i konačan rezultat susreta.

Današnjim porazom Marseille je propustio šansu da preuzme drugu poziciju u Ligue 1, te je i dalje na trećem mjestu, dok je Caen isplivao na devetu poziciju.

Ligue 1, 27. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Marseille - Caen 2:3


All Goals | Olympique Marseille 2-3 Caen 27.02... by EuropeanLeagueLiveGoal

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.