Cagliari dobio dozvolu za publiku

Cagliari dobio dozvolu za publiku

Midhat Šljivak

Ekipa Cagliarija će u nedjelju u susretu Serie A protiv Pescare moći igrati pred svojim navijačima jer je klub dobio dozvolu za njihovo prisustvo na tribinama.

Vlasti su odobrile otvaranje 5000 mjesta za domaće navijače na novom stadionu Is Arenas, a to će biti po prvi put od marta da igraju na svom terenu pošto je prethodni stadion Caglarija zbog bezbjednosti zatvoren.

U finišu prošle sezone Cagliari je bio domaćin u Trstu, a prošle nedjelje su zbog pozivanja publike na nedovršen stadion za zelenim stolom izgubili utakmicu protiv Rome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije