Cagliari vratio Acquafrescu

Serie A

Cagliari vratio Acquafrescu

Nakon samo godinu dana Roberto Acquafresca se vratio u redove Cagliarija iz kojeg je prije godinu dana otišao u Genou

Međutim, za Genou je 23-godišnji napadač odigrao samo 10 utakmica i dva puta se upisao u strijelce. Na pola sezone je otišao u Atalantu, ali se ni u Bergamu nije najbolje snašao. U 12 utakmica je postigao samo jedan pogodak.

Nakon odrađene posudbe u Atalanti vratio se u Genou, ali kako je Genoa kupila Lucu Tonija, on je shvatio da za njega nema mjesta, pa se odlučio otići na novu posudbu i to u klub u kojem je stekao reputaciju.

"Drago mi je što sam se vratio. Da li je to zauvijek? Nadam se. Spreman sam za igru i želim pomoći svom klubu nakon teške prošle sezone, toliko mu dugujem", izjavio je Acquafresca nakon povratka u Cagliari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije