Caicedo na pozajmicu u Sporting

Caicedo želi biti standardan

Caicedo na pozajmicu u Sporting

Adnan Beganović

Dolaskom brojnih napadača u Manchester City, mladi ekvadorski reprezentativac Felipe Caicedo postao je prekobrojan, te je posuđen na godinu dana lisabonskom Sportingu.

20-godišni Caicedo u City je došao u januaru 2008. godine iz Basela, a u prošloj sezoni odigrao je 35 utakmica za popularne Građane te pritom postigao 7 golova.

„Moja jedina želja je biti standardan jer želim dokazati da mogu igrati u najjačim ligama. U City je došao veliki broj napadača što je otežalo moj život u klubu i teško da bi se sada probio u prvu momčad. Odlazim u Sporting i to su neki novi izazovi za mene. Mislim da ću se brzo prilagoditi na život u novoj sredini, a veselim se i igranju u Ligi prvaka“, rekao je Caicedo za engleske medije.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.