Caicedo nakon Malage, posuđen Levanteu

Ekvadorski napadač Cityja

Caicedo nakon Malage, posuđen Levanteu

Edmir Škorić

Felipe Caicedo koji će u nedjelju napuniti 22 godine, sezonu 2010/11 provest će u Levanteu na posudbi iz Cityju.

Na ovaj potez se Ekvadorac odlučio zbog želje za napredovanje mi dokazivanjem. Jasno je da na Eastlandsu pored silnih 'zvijezda' nema mjesta.

Španski prvoligaš Levante u ovoj sezoni će biti jači za napadača Felipea Caiceda, koji je stigao kao posuđen igrač iz engleskog Manchester Cityja.

On je i proteklu sezonu igrao u Primeri. Tada je bio posuđen Malagi za koju je postigao četiri gola u 18 utakmica.

U City je stigao 2008. godine iz švicarskog Basela, ali je odigrao svega 27 utakmica u Premiershipu. Nakon ove sezone, ostat će mu još jedna koja ga ugovorom veže za popularne Građane.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije