Aldin Čajić pred Makedoniju

Čajić: Bitan nam je dobar rezultat protiv Makedonije

Edmir Škorić

Fudbaler čeških Teplica Aldin Čajić dobio je poziv selektora mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vlade Jagodića za prijateljski susret protiv Makedonije, koji se igra sutra na stadionu Slavije u Lukavici.

Čajić je za SportSport.ba istakao kako je susret sa Makedoncima veoma dobra provjera i da je rezultat veoma bitan. 

"Mislim da je to za nas jedna veoma dobra provjera i svkakako da nam je bitan rezultat, a i naša igra. Mislim da ćemo poslije utakmice svi imati pozitivno mišljenje. Imamo veoma kvalitetan tim i vjeruju svi u nas i u selektora. Nadam se da ćemo na kraju izvući maksimum. Nisam nikad bio na stadionu u Lukavici. Ne znam kako izgleda, ali nadam se najboljem", rekao je mladi veznjak naše selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.