Čajić interesantan Schalkeu i Stuttgartu

Prema pisanju njemačkih medija

Čajić interesantan Schalkeu i Stuttgartu

Aldin Čajić, 18-godišnji veznjak Teplica, sve je traženiji ovog ljeta. Poslije Hamburga i Arsenala, interes za njegove usluge pokazala su dva njemačka kluba, Schalke i Stuttgart.

Čajić je prošle sezone odigrao 20 utakmica za Teplice i postigao jedan gol, a sjajnim partijama skrenuo je na sebe pažnju nekoliko evropskih klubova, a među posljednjim interes su pokazali Schalke i Stuttgart, pišu njemački mediji.

Mladi bosanskohercegovački veznjak još uvijek je pod ugovorom sa češkim klubom, a navodno dva njemačka kluba koja su pokazala intreres za Čajića, prema pisanju tamošnjih medija, spremni su platiti odštetu od 1.5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.